imgp1239.jpg      Aleg sa alerg in loc sa o iau treptat, aleg sa te visez decat sa te sun, aleg sa nu raspund decat sa.mi bat joc numai de mine, aleg sa treaca decat sa creasca. Aleg sa ma mangai decat sa te mai iubesc, aleg sa beau decat sa mananc, aleg sa rad de tine decat sa plang, aleg sa dispara decat sa zdrobesti tu.

      Aleg sa te urasc decat sa te ascult spunandu.mi ca nu exista, aleg sa visez licurici decat sa te vad pe tavan noaptea, aleg sa nu mai intreb decat sa.ti vad ranjetul, aleg vinul rosu si gros decat aghiasma de dimineata, aleg limite decat libertatea pentru ca tu nu stii ce sa faci cu ea.

      Aleg rugaciunea decat mutre ipocrite, aleg scortisoara aromata decat miros de minciuna, aleg aripi de inger decat burta ta mare, aleg viermisori tarandu.se decat cai alergand. Aleg umbra decat soare parsiv, aleg nisip in ochi decat lacrimi de chin, aleg plansetul unui copil decat discutii plicticoase.

      Aleg inca sa te iubesc decat sa fiu nou-nascut. Aleg sa traiesc decat sa ma indoiesc. Aleg sa sper decat sa caut. Aleg sa gonesc euforia decat sa simt iar sange. Aleg orice. Aleg sa te cred. Tu de ce ma alegi?