transgeorgian_at_6_am_by_ennil.jpg        Sunt tanara,  extrem de bogata,  frumoasa si foarte rafinata. In agenda am 500 de numere de telefon la care nu sun niciodata. In loc de creier – am un card de credit, in loc de nas – am un aspirator, in loc de inima – n-am nimic.

        o piesa despre droguri, sex, bani, esec, degradare, sinucidere si binenteles, ceea ce merge mana.n mana cu toate, despre dragoste. sa nu te astepti sa gasesti lectii despre nimic sau sfaturi despre cum ai putea sa nu o iei in bot. vezi doar ce se intampla mereu, in combinatie cu o coloana sonora de toti banii – pulp, actori pe care vei vrea sa.i tot revezi – cristi iacob + antoaneta cojocaru si un dans pe care sigur il vei reintalni prin visele tale.

     In masinile pe care le gonim cu peste doua sute la ora, amestecam alcoolul cu canabisul. Canabisul cu cocaina. Cocaina cu ecstasy. Luam Prozac, asa cum luati voi aspirina. Ne vine sa ne sinucidem de fiecare data cand ne uitam in extrasul de cont bancar. Da, e cu adevarat rusinos cand te gandesti ca in alte parti crapa copiii de foame, iar noi ne varam cu ghiotura si pe sub nas, si in nas.   

       constiinta si persoana. jalnica hell versus hell cea care isi da seama cat greseste. remuscare versus dorinta. degradare versus lupta de a iesi din rahat.

       Bani, droguri, amici, case unde vrei si unde nu vrei, relatii peste tot…De fapt n-ai niciodata nimic de facut. Si atunci, te scuipi in gura cu toata lumea. Pentru mine…lumea e prea mica. La 8 ani am inconjurat-o deja de doua ori, in business class… Ma numesc HELL. Parintii mi-au dat numele de Ella, iar prietenii imi spuneau Elle. Doar nu crezi ca sunt atat de tampita incat sa accept sa ma strige ca pe-o revista. Prin urmare, m-am botezat singura. Mi-am spus Hell. Vino sa ma cunosti…

        cunoaste.o si asculta.i muzica.

Reclame